PUBLICITAT

Amb la subcampiona del món

  • Andorra jugarà la fase preliminar del Mundial al grup D contra Holanda, Turquia, Hongria, Romania i Estònia
R. M. S.
escaldes-engordany

Periodic
Un moment del sorteig d'ahir a Rio de Janeiro, amb el grup D d'Andorra a la imatge Foto: AFP / ANTONIO SCORZA

Un grup dur, uniforme i complet és el que li ha tocat a Andorra per a la fase de classificació del Mundial del 2014 que es disputarà a Brasil. El sorteig es va realitzar ahir a Rio de Janeiro, amb la presència del seleccionador nacional, Koldo Álvarez, zque va destacar el fet que la tricolor se les haurà de veure contra l'actual subcampiona del món, Holanda, però també amb Turquia, Hongria, Romania i Estònia.

«No hi ha cap selecció del grup que baixi el nivell, ni tan sols Estònia», va assegurar ahir el tècnic andorrà. «Holanda és la subcampiona del món i això ho diu tot», va comentar respecte a l'equip que lideren Sneijder i Robben. «És un grup complicadíssim», hi va afegir, just abans de parlar de les exigències que tindrà Andorra: «La nostra intenció és arribar a competir, és el nostre objectiu, però està clar que serà molt complicat». Pel que fa a l'opció de poder aconseguir sumar algun punt, atès que la tricolor està donant passos endavant amb cada vegada un millor joc i un posicionament al camp de combinat consistent, Koldo es va mostrar escèptic, tot i que sempre s'ha d'esperar a veure com evoluciona cada partit.

Respecte a Estònia, que sembla la més dèbil del grup i amb qui inicialment Andorra hauria de poder competir, Koldo va dir que és «una vella coneguda i serà complicadíssim perquè en cada fase de classificació suma entre 10 i 12 punts, i això diu molt del seu nivell».

Aquesta fase de classificació per al Mundial de Brasil 2014 es disputarà a partir del 7 de setembre del 2012 fins el 15 d'octubre de 2013.

ESPANYA I FRANÇA, JUNTS / El sorteig va deixar un dels grups més complicats per a les seleccions d'Espanya i França, que lluitaran per l'única plaça del grup I, amb Bielorússia, Geòrgia i Finlàndia. És l'unic grup amb cinc equips. Així mateix, Portugal va quedar enquadrada al grup F amb Rússia, Israel, Irlanda del Nord, Azerbaidjan i Luxemburg.

LA SUB-21 CAU 4-1 AMB L'ESPANYOL B / La sub-21 va caure ahir a Ribes de Freser per 4-1 contra l'Espanyol B, en un amistós en què en el minut 20 de la segona part Samir va empatar a un gol. Amb tot, a partir d'aquí es van donar algunes errades de la defensa andorrana, que van acabar per situar el 4-1 en el marcador a favor dels barcelonins. «Estic content pel treball dels meus jugadors, però entre cometes pel resultat», va dir ahir el seleccionador Justo Ruiz. El pròxim amistós del combinat sub-21 serà dimecres a les 18.00 a Aixovall contra la Damm juvenil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT