PUBLICITAT

Loan repeteix remuntada i acaba 6è a Spa-Francorchamps

  • El pilot de l'ACA és 11è al Campionat de França, a dues proves del final
EL PERIÒDIC
SPA

El jove pilot Àlex Loan va protagonitzar ahir al matí una altra remuntada al Campionat de França de Fórmula 4 que organitza l'Auto Sport Academy, i va acabar en sisè lloc a la segona cursa del mític circuit belga d'Spa-Francorchamps. Cal recordar que l'andorrà, en la cursa del passat divendres, va ser cinquè també quan va sortir molt lluny a la graella.

Loan va sortir en desena posició ahir, però a la primera volta ja havia aconseguit remuntar pilots fins situar-se tres posicions per davant. Durant la resta de la cursa, el jove pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) va rodar en sisena posició gràcies a la seva regularitat. Com a la primera cursa, Loan va ser capaç de donar la volta a una sessió classificatòria adversa i escalar posicions de manera considerable.

A més, la segona cita del míting es va disputar sota la pluja, però tot i les dificultats que això va suposar per als pilots i tots els equips, Loan va estar hàbil sobre la pista mullada, donant mostres una vegada més de la seva adaptabilitat a les situacions canviants. Després de la cursa, el pilot va matisar que rodar «amb pluja canvia molt ja que el pilotatge es torna més estratègic».

CINC PUNTS MÉS I ÉS ONZÉ A LA GENERAL / El pilot andorrà va sumar cinc punts més i va tornar a demostrar que amb un monoplaça en condicions està entre els 10 millors del campionat. Loan, després de la cita amb Spa-Francorchamps, és onzè a la general del Campionat de França de Fórmula 4 amb 26 punts.

El cap de setmana al circuit belga ha tornat a animar la jove promesa andorrana de l'automobilisme, després dels problemes anteriors amb el seu monoplaça. La competició està en la recta final, i es mostra molt confiat per als dos darrers mítings. El Campionat de França F4 descansa durant el mes d'agost. El sisè i penúltim míting es disputarà el primer cap de setmana de setembre al circuit francès d'Albi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT