PUBLICITAT

Les sub-16 es proclamen campiones d'Europa C

  • Andorra venç en la final Xipre, situa tres jugadores en el cinc inicial, i Guri MVP
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Durant la fase regular van mostrar el seu potencial i a la fase final no han deixat escapar l'oportunitat de proclamar-se campiones d'Europa C. La selecció nacional sub-16 va derrotar ahir Xipre a la final de l'Europeu amb molt de treball i molta intensitat, en un partit intens en què les xipriotes van posar les coses molt difícils a les jugadores dirigides per Manel Sánchez. Al final, 49-61 per a Andorra, que a més va col·locar tres jugadores dins del cinc inicial –Marta Aguilera, Cristina Andres i Claudia Guri–, i va aconseguir el MVP del torneig, en mans de Guri, la pivot andorrana que ha demostrat un potencial extraordinari sota cistella durant tots els partits, i sobretot ahir en la final amb 24 punts i 26 rebots, més que el total de la finalista Xipre en conjunt, amb 22.

Andorra va iniciar el matx amb força i aviat va aconseguir una bona renda al seu favor (2-12), però el duel no havia de ser fàcil davant un equip que té en les seves files una Eleanna Christinaki desequilibrant (ahir 30 punts dels 49 del seu equip). Al descans, la tricolor vencia només d'un punt (22-23).

A la represa, tot i que Xipre es va posar per davant (29-28), això no va durar gaire i Andorra va agafar les regnes amb fiabilitat. Al començament de l'últim quart el duel era favorable per 36-42, i en l'últim quart Xipre va lluitar contra una selecció que anava directa al títol. Al final, 49-61 gràcies al treball de les andorranes Andres, Navarro, Aguilera, Guri, Tarroch, Solana, Brunet, Fajardo, A. Vidal, M. Vidal, Moreno i Pla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT