PUBLICITAT

Una lesió medul·lar va ser la principal causa de la mort

  • L'autòpsia determina que la mort va ser immediata i que va rebre diversos cops
P. G.
LA MASSANA

Periodic
Els serveis sanitaris se'n porten el cos sense vida de la polonesa Foto: TONY LARA

L'examen forense va determinar que la turista polonesa de 30 anys va tenir una mort immediata a conseqüència de l'atropellament. L'autòpsia determina que va ser una lesió a la columna la principal causa de la mort.

El cos de la víctima presenta múltiples politraumatismes ocasionats pels diversos cops provocats pels diversos moviments del cos, primer contra el vidre davanter del vehicle implicat i més tard en altres llocs del vehicle i també de la calçada.

El primer cop rebut a l'atropellament va ser contra el vidre davanter del cotxe, que va quedar completament malmès, i desprès per inèrcia el cos es va traslladar al capó del vehicle i a la calçada.

Els serveis d'urgència de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell desplaçats al lloc van efectuar infructuosament les maniobres de reanimació a la dona quan van acudir al lloc dels fets minuts després de rebre l'avís de l'accident. L'ambulància sí que va poder atendre al company de la víctima que va patir algunes ferides en el sinistre, i que va ser ingressat a l'hospital per romandre unes hores en observació, tot i que el seu estat era lleu.

Presumptament, els dos turistes polonesos van ser atropellats quan es disposaven a creuar la carretera per passar a la part on hi ha una vorera. Tot indica que les víctimes anaven en direcció Escaldes i en el sentit contrari als vehicles. A l'intentar creuar la calçada van ser envestits pel vehicle implicat, rebent el primer i gran cop la dona, que va morir minuts després a la carretera.

El vehicle només tenia destrosses a la part davantera, en un primer moment pel cop rebut del cos de la dona contra el vidre davanter i després pels diversos cops del mateix cos al capó.

Presumptament la velocitat va contribuir a rebre l'impacte fatídic més fort contra la víctima mortal. L'acompanyat que va resultar ferit va rebre alguns cops més lleus i secundaris que li van provocar ferides lleus.

El Govern va contactar ahir amb l'ambaixada polonesa per procedir a la tramitació del trasllat de les despulles de la víctima al seu lloc de residència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT