PUBLICITAT

Persecució, pistola en mà

  • Els carrers cèntrics de la capital i d'Escaldes van ser l'escenari d'una actuació policial que va acabar amb la detenció d'un espanyol no resident que va burlar dos controls
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Agents policials, pistola en mà, fan un control al carrer Fiter i Rossell Foto: TONY LARA

Sense cometre, aparentment, cap delicte, un home de 53 anys de nacionalitat espanyola i no resident, va provocar ahir una persecució policial de pel·lícula pels carrers cèntrics i comercials de la capital i d'Escaldes-Engordany.

L'avís de la recerca d'aquest individu va ser iniciat amb l'alerta a la Policia de què l'implicat estava molestant en un establiment de venda de vehicles a Escaldes-Engordany. La Policia es va traslladar al local, requerida pel responsable de la botiga de cotxes, i va parlar amb l'interessat. En un moment, aquest va decidir fugir amb el seu vehicle, un Opel Astra, matrícula espanyola. Alertat el cos es va iniciar la persecució d'aquest home que va poder burlar dos controls policials, un a Andorra la Vella i l'altre a Escaldes-Engordany.

Els mateixos policies, que finalment el van detenir després que tingués un accident a l'avinguda Carlemany contra una farmàcia, fent malbé mobiliari urbà, (una paperera), no sabien perquè el perseguien. Simplement complien ordres de la recerca de l'implicat. Un d'aquests agents va explicar que aparentment el qui, finalment, va pasar a disposició policial «tenia les facultats mentals pertorbades».

Tot i no haver comés cap delicte inicialment, durant la persecució policial l'interessat va circular a gran velocitat pels carrers cèntrics de les parròquies centrals.

En el moment de la detenció, a l'avinguda Carlemany, turistes i curiosos van omplir, de gom a gom, aquesta via central comercial, sense tenir ben clar què era el que havia passat. Una persecució de pel·lícula vistosa però amb poc argument.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT