PUBLICITAT

3.683 empreses dipositen els comptes a l'Executiu

  • 960 comptabilitats es van presentar ahir, darrer dia del termini fixat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Un total de 3.683 empreses han dipositat els seus comptes davant del Govern. Així ho va informar l'Executiu en un comunicat ahir a la tarda, dia en que acabava el termini per presentar-los. De fet ahir va ser un dia rècord per al departament que gestiona aquests comptes. El Govern va explicar que 960 empreses van esperar fins el darrer dia per entregar la comptabilitat durant aquest divendres. L'Executiu va recordar que l'Oficina d'Atenció a la petita empresa i als autònoms ha canalitzat les consultes del sector en aquest àmbit tenint en compte l'obligatorietat de presentar els comptes ja que enguany ja s'aplicaran les sancions. A partir d'ara, es continuaran atenent els dubtes sobre la implementació del marc fiscal i la Llei de la seguretat i la salut en el treball, entre d'altres matèries.

L'Oficina d'Atenció a la petita empresa i als autònoms, una iniciativa que suma els esforços de diversos ministeris, a més de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS) i Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), ha canalitzat les consultes d'aquest col·lectiu.

El servei, la creació del qual es va acordar en la sessió del Consell de Ministres del passat 1 de juny, està ubicat al vestíbul de l'edifici administratiu del Govern i en un primer moment ha focalitzat l'assessorament sobre l'obligació de presentar els comptes abans de la finalització d'aquest mes de juliol, considerant que aquest any ja s'aplicaran les sancions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT