PUBLICITAT

El River fitxa Isma Torres

  • El pivot volia renovar amb el Mallorca de LEB Or, però la mala economia balear l'ha portat a Andorra
R. M. S.
escaldes-engordany

Periodic
Torres, amb el 6 de l'Iberostar Mallorca, després de guanyar el River a l'Alay durant la final del passat ?play-off' Foto: TONY LARA

El River Andorra no té els diners per fer un equip imponent, però tampoc la resta de clubs tant de Plata com d'Or. És el cas del Bàsquet Mallorca –ara Logitravel Mallorca–, que no ha pogut aguantar en el seu equip un dels jugadors més destacats de la seva plantilla de la passada temporada. El pivot Isma Torres (Almeria, 1979, 2,01 metres) ja és nou jugador per una temporada de l'entitat andorrana, que serà a Plata però assegura uns pagaments, almenys fins ara.

Torres és un històric del bàsquet, un jugador de 31 anys (32 el pròxim 6 d'agost) que ha recorregut tota la geografia espanyola i que va tenir l'oportunitat de ser a la Lliga ACB amb el CB Càceres durant la temporada 2001-2002, tot i que sense bon resultat. Suma nou temporades a la LEB, una a l'ACB, dues Copes Príncep de la LEB i el premi al millor jugador de la LEB Or quan era jugador del Menorca Bàsquet, equip amb el que va començar el seu camí a la LEB després de treballar a l'EBA amb l'Unicaja Málaga. El seu esforç, el rendiment individual i la seva joventut el van portar a disputar els Jocs del Meditarrani de Tunísia 2001 amb la selecció B d'Espanya, on va guanyar la medalla d'or. Aquest or el va portar al Cáceres d'ACB, però aviat va tornar a la LEB de la mà del Tenerife Baloncesto. A partir d'aquí, les seves destinacions han estat Bilbao Berri, Los Barrios, Calp, Inca, Ciudad de Huelva, Gijón, UB La Palma, Promobys Tíjola, DKV Jerez i Mallorca.

BONES ESTADÍSTIQUES / Com a primera dada cal dir que Torres va fer patir el River en la final del passat play-off per l'ascens. Durant els cinc partits el pivot va demostrar el seu potencial, amb un físic molt fort que l'ha portat ha sumar una mitjana de 13,7 punts de valoració durant la lliga regular, i 15 al play-off. És un anotador que fa una mitjana de més de 13 punts per partit.

COMPLEMENT I PRESSIÓ PER A MATALÍ / Torres és un pivot agressiu que posarà les coses difícils a Andreu Matalí, tot i que l'ala-pivot català encara està per tancar el seu acord amb el River. Francesc Solana, director general del River, va analitzar ahir el nou fitxatge: «Corre molt bé el camp i esperem que tingui una molt bona connexió amb Bavosi per aconseguir punts que fins ara no féiem».

Però tot i la incorporació de l'andalús Isma Torres, el River encara té molta feina per confeccionar l'equip, ja que encara falten dos pivots i buscar algun aler.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT