Loan es retroba a Bèlgica i remunta fins la 5a posició

• Avui de nou intentarà fer una bona cursa al circuit d'Spa-Francorchamps
SPA

Loan i el seu monoplaça, durant una cursa d'aquesta temporada Foto: DANIEL DELIEN

El jove pilot de l'ACA, Àlex Loan, va protagonitzat ahir una gran remuntada a la prova del Campionat de França de Fórmula 4 disputat al circuit d'Spa-Francorchamps, per acabar en cinquè lloc, el millor resultat aconseguit fins ara a la competició francesa.

Després de quedar fora a Val de Vienne amb tots els problemes que va viure amb el monoplaça per falta de potència, el pilot va demostrar la seva vàlua al volant del monoplaça amb una gran remuntada a Spa-Francorchamps. Loan va sortir de la graella en la posició número 12, fora de la zona de punts, però va recuperar terreny fins situar-se en cinquena posició. En cada volta, el pilot va millorar el seu temps i va superar la línia d'arribada pràcticament enganxat a Víctor Colomé i Matthieu Vaxivière, tercer i quart, respectivament.

Superats els problemes de potència, Loan es va concentrar en el pilotatge i va tornar a estar entre el Top Five. Als lliures de dijous va marcar el cinquè millor temps, però un error en el reglatge del monoplaça en la classificatòria el va deixar 12è i 10è en la sortida de les curses.

Tant Loan com el seu tècnic, Thierry Canga, estan satisfets de la resposta d'Auto Sport Academy als problemes del monoplaça. Amb un vehicle en condicions, l'andorrà torna a lluitar per estar entre els millors.

De moment, Loan ha remuntat una plaça a la general i ja és 11è amb 21 punts. Avui es disputa la segona cursa del míting belga. Loan sortirà en dotzena posició.