PUBLICITAT

Detingut un conductor a l'avinguda Carlemany després de fugir de dos controls policials

  • El cotxe perseguit ha punxat una roda i ha acabat xocant contra una paperera de l'avinguda Carlemany
  • Segons alguns testimonis l'home presentava un comportament força alterat que podria indicar problemes psíquics
29_07_2011_detingut
El cotxe del fugitiu ha quedat a pocs centímetres de la paret de la farmàcia. Foto: ANA / N. M. / M. T.
La Policia ha detingut un home que conduïa un cotxe amb matrícula espanyola després que s'hagi saltat dos controls policials i hagi xocat contra el mobiliari urbà de l'avinguda Carlemany. Segons les primeres informacions, l'home hauria fugit d'un primer control policial a Andorra la Vella i d'aquesta manera s'ha iniciat una persecució que ha acabat a l'avinguda Carlemany, després que s'hagi saltat un segon control al carrer Esteve Albert. El cotxe perseguit ha punxat una roda i ha acabat xocant contra una paperera de l'avinguda Carlemany, cosa que ha evitat que s'estavellés contra una farmàcia, d'on s'ha quedat a pocs centímetres. Immediatament, l'home ha estat detingut pels agents, que l'han hagut de forçar a sortir del vehicle. Sortosament, no s'han hagut de lamentar ferits.
Segons alguns testimonis, l'home presentava un comportament força alterat que podria indicar problemes psíquics. De fet, la responsable d'un concessionari d'automòbils ha explicat a l'ANA que el detingut havia visitat diverses vegades l'establiment durant aquest divendres, amb la intenció de llogar o de comprar vehicles de luxe, i que a estones presentava un comportament agressiu, mentre que en d'altres semblava que no sabia on estava. Segons la mateixa testimoni, semblaria ser que afirmava allotjar-se en un hotel d'Encamp.

Un cop detingut els agents, amb l'ajuda de gossos ensinistrats, han fet un registre del vehicle, i en principi no han trobat cap substància que pogués haver estat el motiu de la fugida. Un cop a les dependències policials se li han practicat els pertinents controls d'alcoholemia i estupefaents, però els resultats no han trascendit.

El Cos de Policia ha informat que el detingut és un home de nacionalitat espanyola no resident al Principat, que ha posat en perill la integritat física de diverses persones, ja que s'ha saltat diversos semàfors en vermell i anava a una velocitat excessiva. Un policia que ha participat en el control a l'avinguda Esteve Albert ha afirmat que ha hagut d'apartar-se de la calçada perquè el fugitiu conduia de manera descontrolada i l'hagués pogut atropellar. Una de les hipòtesis amb què treballa la Policia és que la fugida hagi estat conseqüència al fet que el detingut tingui les facultats mentals alterades, tot i que haurà de ser la forense la que determini exactament l'origen del seu comportament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT