PUBLICITAT

Bruni no serà extradida a Alemanya

  • La metgessa ha agraït que Andorra hagi demostrat ser un "país digne", malgrat recordar que la seva filla va ser segrestada
  • El CEED assegura que el cas de la psiquiatra no és aïllat i que hi ha 300.000 nens en la mateixa situació
  •  

    29072011_bruni
    Bruni celebra la resolucíó de la sentència. Foto: TONY LARA
    El Tribunal Superior ha decidit aquest divendres no atorgar l'extradició de Rosamaria Bruni tal com havien sol·licitat les autoritats alemanyes per un presumpte delicte de sostracció d'una menor. El tribunal ha decretat la llibertat sense garanties de Bruni, que ha agraït que Andorra hagi demostrat ser un "país digne", malgrat recordar que la seva filla va ser segrestada "amb una actitud de total menyspreu per a la sobirania d'Andorra".
    La psiquiatra ha rebut aquest divendres el suport del Consell Europeu dels Infants de Divorci, que han explicat que el cas de Bruni no és aïllat, sinó que hi ha uns 300.000 nens en la mateixa situació. En aquest sentit, l'associació ha denunciat el sistema de justícia familiar d'Alemanya, ja que asseguren que en els casos de divorci on un dels cònjuges és estranger, sempre atorguen la custòdia al progenitor de nacionalitat alemanya i posen en marxa un sistema per evitar que el cònjuge estranger no pugui recuperar mai els fills.
    Bruni ha rebut la notícia amb una barreja d'alegria per haver quedat finalment en llibertat, i de dolor, després que el seu exmarit es va endur la filla a Alemanya. La metgessa ha assegurat que li espera una dura lluita per recuperar-la i desitja que Andorra pugui fer alguna cosa per ajudar-la a tornar a estar amb la seva filla Luna, ja que ha assegurat que l'Estat ha protegit els seus drets però no els de la filla.

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT