PUBLICITAT

Gairebé un milió d'euros invertirà el Comú per aïllar el sostre del complex

  • L'obra s'haurà de fer abans que FEDA insatal·li les plaques solars
P. G.
ENCAMP

Gairebé un milió d'euros haurà d'invertir proximament el Comú d'Encamp per instal·lar material d'aïllament al sostre del Complex Esportiu de la parròquia. Aquesta obra es té previst realitzar-la abans que FEDA instal·li les plaques solars fotovoltaiques.

El sostre del Complex Esportiu té una superfície d'aproximadament 2.800 metres quadrats, és per aquest motiu que la instal·lació del material aïllant tindrà un cost tan elevat per a la corporació encampadana.

Aquesta obra no és cap requisit per la instal·lació de les plaques solars, però el Comú considera que és necessària fer-la abans de la instal·lació de FEDA, per fer de l'edifici un immoble més sostenible.

Alís va explicar que en les properes setmanes es preveu treure dues licitacions per separat, una per a les obres d'aïllament i l'altra per part de la parapública per a la instal·lació de les plaques solars fotovoltàiques que haurà de treure i reposar el llosat del sostre. Per la seva part, Pere Torres, de l'oposició va criticar que aquesta inversió de gairebé un milió d'euros «costarà molt d'amortitzar amb l'estalvi energètic que es vol aconseguir», va dir Torres qui ha criticat sempre el conveni amb FEDA perquè considera que el Comú hagués hagut de reclamar una rebaixa del cost de l'energia que la corporació paga per aquest edifici.

Per la seva part, Miquel Alís va explicar que la instal·lació del material d'aïllament es preveu tingui un cost molt inferior al gairebé un milió d'euros que s'ha anunciat «perquè hi ha moltes empreses que poden realitzar la seva oferta». És per aquest motiu que des del Comú han demanat reclamar fer dues licitacions d'obra, ja que en la instal·lació de plaques solars el mercat està més acotat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT