PUBLICITAT

Una dona polonesa mor en un atropellament al túnel de la Pedrera

  • La víctima i la seva parella es disposaven a creuar la carretera quan van ser envestits
P. G.
LA MASSANA

Periodic
Pèrìts i agents de policia, ahir, en el lloc dels fets on es troba el vehicle implicat en l'atropellament i el cos de la víctima. Foto: TONY LARA

Pocs minuts després de les sis de la tarda d'ahir, es va produir un atropellament amb el resultat d'una persona morta i una ferida a la carretera general 3, dins del túnel de la Pedrera direcció la Massana. La víctima, una dona de nacionalitat polonesa, va morir en el mateix lloc de l'incident, i l'home que l'acompanyava, turista de la mateixa nacionalitat, va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on segons van explicar estava ferit lleu i ahir estava en observació. En l'atropellament es va veure implicat un cotxe esportiu, de la marca Mercedes SLR, d'alta gamma, de matrícula andorrana, que tenia el cop al vidre davanter, que va quedar malmès . El conductor va ser retingut ahir al despatx Policial i avui s'espera que passi a disposició judicial. L'implicat podria ser acusat d'homicidi involuntari.

La primera hipòtesi que s'apunta és que els turistes es disposaven a creuar la carretera per passar a la part on hi ha la voravia més àmplia, separada de la carretera.

Segons testimonis visuals dels llocs dels fets, els pèrits efectuaven les seves investigacions i es va poder comprovar que entre una marca de sang i el cos de la víctima hi havia uns 45 metres. Una dada que fa pensar que el vehicle podria anar a una velocitat major que la permesa en aquest punt de la via, que és de 60 quilòmetres per hora.

Segons les dades que es tenien ahir, presumptament el cotxe implicat en l'accident anava en sentit la Massana i els turistes atropellats anaven en sentit contrari de cara als vehicles que circulaven.

El conductor del vehicle va resultar il·lès. La Policia treballa en aquests moments en la investigació de les circumstàncies de l'accident. Les gravacions efectuades per les càmeres de seguretat instal·lades en aquest túnel també ajudaran a esbrinar les causes d'aquest fatídic atropellament.

COL·LAPSE / Durant més de dues hores, la xarxa viària del país es va veure col·lapsada, perquè, tot i donar un pas alternatiu minuts després de passar l'accident, l'acumulació de vehicles va ocasionar retencions importants que arribaven fins Ordino, per una banda, i a la carretera de l'Obac a Escaldes i Andorra la Vella, per l'altra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT