PUBLICITAT

Grandvalira llança el forfet de temporada del Golf Soldeu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira va anunciar ahir el llançament del forfet de temporada per a gaudir del Golf Soldeu de manera il·limitada. El passi permet accedir al camp i fer el recorregut tantes vegades com es vulgui.

Els titulars o socis del forfet de poden beneficiar-se, a més, d'avantatges i descomptes en els green fee del Fontanals Golf i del Golf de Font Romeu.

El forfet està destinat tant a amateurs com a experts. De fet hi ha dos tipus d'abonaments: familiar i individual. Al familiar, pel titular té un cost de 150 euros i inclou dues invitacions; per parella costa 125 euros i pels infants de 0 a 8 anys és gratuït. Per la seva banda l'individual, per un adult costa 150 euros amb una invitació. Per als juniors, fins als 18 anys, el cost és de 65 euros.

El forfet de temporada Grandvalira Golf Soldeu permet accedir als green fee del Fontanals Golf i del Golf de Font Romeu i beneficiar-se de diferents descomptes. De la seva part, el Fontanals Golf, amb 18 forats, entre setmana té un cost de 35 euros i als festius de 60 euros. A més, permet optenir 2 per 1 al green fee els dies laborables per 55 euros, durant l'hivern per 30 euros els dies laborables i 45 els festius. I al golf de Font Romeu, 9 forats per 20 euros en temporada baixa i 30 euros en alta, o bé, 18 forats per 33 euros en temporada baixa i 39 euros en alta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT