PUBLICITAT

Alguaire signarà dos acords per portar 6.500 esquiadors russos

  • L'entesa s'ha assolit amb les companyies Ascent Travel i Pegas Touristik
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Un avió aterra a l'Alguaire Foto: EL PERIÒDIC

El Govern de la Generalitat de Catalunya signarà dos acords amb operadors russos, que permetran portar 6.500 esquiadors d'aquest país a l'aeroport de Lleida-Alguaire. D'aquesta manera la xifra de passatgers de l'aeroport creixerà almenys en 13.000 nous viatgers.

Aquests nous acords s'acordaran amb les companyies Ascent Travel i Pegas Touristik en les pròximes setmanes, sempre condicionades a l'aprovació per part de l'Estat de la possibilitat de volar fora de l'espai Schengen. Ascent Travel ja opera al Principat i les darreres temporades ha portat turistes al país. Caldrà determinar com aquest nou acord amb la Generalitat afecta el trànsit cap al Principat.

L'acord s'ha anunciat després de la reunió de la Taula Estratègica de l'aeroport celebrada ahir a la tarda, que va servir per presentar el pla de negoci de la infraestructura. En aquest sentit, l'estratègia de creixement de l'aeroport es basa en la diversificació i en el desenvolupament de les diferents branques de negoci: aviació comercial, operadors turístics, aviació general, formació i càrrega.

A part dels acords signats amb els operadors russos, el Govern català va informar que s'han intensificat les negociacions amb altres companyies per tal que quan l'estat espanyol faci les modificacions legals pertinents es puguin signar acords per portar noves empreses a l'aeroport de Lleida-Alguaire.

A la Taula es va presentar un informe per desenvolupar el sector logístic i de càrrega a l'aeroport. En aquest sentit, l'informe assenyala que Alguaire pot esdevenir una plataforma de transport aeri de mercaderies d'alt valor afegit per proveir directament el propi territori, però també com aeroport de mercaderies de procedència i destí intercontinental.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT