PUBLICITAT

Espot diu que el projecte de la Querola està desbloquejat

  • Un conveni entre el Comú d'Ordino, el Quart i un privat reactiven el pla
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Un moment del consell de comú d'Ordino, ahir a la tarda. Foto: ANA / J. A. G.

El cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, va assegurar ahir que els problemes que impedien l'inici del projecte urbanístic de la Querola han quedat desbloquejats. Després de la sessió de consell de comú, Espot va recordar que «el que ha bloquejat aquest projecte era un problema de viabilitat ja que el camí no tenia els metres obligatoris», però ara s'està molt a prop de signar un conveni entre el Comú, el Quart i un privat que resoldrà el conflicte.

Tot i que encara no es poden confirmar dates, Espot va assegurar que el conveni està «en fase de redacció» i que la seva signatura depèn només «de matisar punts i comes i firmar», però va subratllar que «no hi ha res que impedeixi la signatura». A partir d'aquest moment, va assenyalar el cònsol, els promotors de la urbanització dissenyada per Jean Nouvel ja podran començar a donar els primers passos per a la seva materialització.

TURISME / D'altra banda, Espot també va fer referència a algunes qüestions sobre turisme i la tasca del nou Govern en aquest àmbit. El cònsol major va comentar que «no és que perquè s'hagi canviat de color polític del Govern els problemes s'hagin acabat» i va insistir que els problemes «són els mateixos per a totes les parròquies». Va fer especial incidència en la tasca de projecció d'Andorra a l'exterior i va dir que ha de quedar «clar» que és una competència del Govern.

Per una altra part, Espot va confirmar que ell i Consol Naudi es presentaran a la reelecció en els pròxims comicis parroquials i que ja han iniciat un torn de contactes amb els consellers per veure els que estan interessats en repetir. De moment Patrick Simón i Bartomeu Gabriel han mostrat la seva disposició a participar en el projecte. Esperen conèixer en breu els que repeteixen i sinó Espot creu que encara hi ha temps per buscar nous noms. El projecte, va assenyalae, es presentaria sota les sigles de «DA i ACO o ACO i DA, això no serà un cavall de batalla», va remarcar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT