PUBLICITAT

El Palau de Gel treballarà amb un gimnàs privat per ampliar l'oferta

  • «No es tracta d'una externalització sinó de buscar una fórmula mixta», afirma Cabot
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Consellers del Comú de Canillo de la majoria amb la secretària general, el mes passat Foto: ANA / A. R.

El Palau de Gel treballa en la negociació d'un acord de col·laboració amb un gimnàs extern perquè es puguin ampliar l'oferta i els horaris de les activitats a partir del proper mes de setembre. Dolors Cabot, cònsol menor de Canillo, va explicar ahir en el decurs del consell de comú que el Palau continuarà gestionant el gimnàs, i que «es tracta d'una col·laboració per poder donar més servei i tenir obert més hores per poder fer més activitats». D'altra banda, Cabot va indicar que en els propers 15 dies quedarà resolta l'externalització del restaurant del Palau de Gel.

La cònsol menor va assenyalar en la sessió que el Palau de Gel establirà un acord de col·laboració amb un gimnàs extern amb l'objectiu d'ampliar els horaris i serveis. Segons Cabot «no es tracta d'una externalització sinó de buscar una fórmula mixta que sigui òptima per a tots, i que no tinguem un cost excessiu per donar el servei».

Cabot no va especificar per on anirà l'acord de col·laboració, ja que encara s'està en el procés de negociació. Va deixar entreveure, però, que una de les fórmules podria ser que el Palau es fes càrrec de la gestió i el gimnàs extern s'encarregués de les activitats que es durien a terme, ampliant els horaris al llarg del dia «per a les classes dirigides», cosa que significaria «més obertura, més gent i més servei» va afirmar.

L'acord s'ha de tancar en els propers 15 dies, ja que vol entrar en vigor a principis de temporada, el mes de setembre. Igual que l'externalització del restaurant del Palau de Gel, sobre la qual Cabot va apuntar que s'està en el tram final i que la Comissió Rectora del Palau ha de decidir entre dues propostes que té damunt la taula, informa l'ANA.

La cònsol menor va detallar que de vuit restauradors interessats, cinc van presentar els seus projectes. D'aquests n'han quedat dos finalistes i en les properes dues setmanes hauran de decidir el guanyador. Cabot va explicar que el que es busca és una oferta innovadora respecte al que havia ofert sempre la restauració del Palau de Gel i que no faci competència a la resta del sector de la parròquia. En aquest sentit, la cònsol menor va dir que l'oferta ha d'anar dirigida al públic del Palau de Gel, fonamentalment gent jove i esportista, i que es pugui incloure en els paquets de productes que s'ofereixen.

NOUS PRODUCTES / Cabot també va informar dels nous productes que oferirà el Palau de Gel de cara a la temporada vinent: se substitueix l'hoquei –que no atreia suficient públic– per la iniciació al cúrling i s'estrenarà el làser combat. A més, s'estrenarà un nou web i s'estarà present a les xarxes socials. També es preveu que durant la Copa del Món d'esquí alpí femení s'hi faci alguna activitat a l'interior del Palau, com el lliurament de premis.

Pel que fa a la recaptació durant el primer tram d'aquest any, la pista de gel s'ha situat prop d'un 2% per sota, una xifra «poc significativa» segons Cabot i que s'equilibrarà en els propers mesos. La del restaurant és la que ha baixat de forma significativa: deu punts per sota respecte la mateixa data de l'any passat, tal com ja marcaven les previsions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT