PUBLICITAT

Lucas Tadeu se suma a l'equip, i Aitor i Jona tenen l'oferta per renovar

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mantenir Paulinho és una utopia Foto: ÀLEX LARA

L'actualitat de l'Andorra de sala se centra en la pretemporada i en les altes, baixes i renovacions de jugadors. En aquest sentit, el club va anunciar ahir la incorporació del brasiler Lucas Tadeu, provinent del Concordia Chiajna de la Primera Divisió de la lliga romanesa, on va ser tercer a la categoria amb el seu equip la passada temporada, i el segon màxim golejador de tota la competició, amb 40 gols. El jugador, de 26 anys, és un ala-pivot que, segons Emili Puig, «ja era una opció» fins i tot abans que haguessin de fer les reduccions salarials ajustades al pressupost auster.

Així mateix, de baixes no està confirmada la de Paulinho perquè no s'ha dirigit al club per demanar-la, però Puig veu «impossible» que el jugador continuï, ja que té ofertes de la Primera Divisió espanyola i al FCA se li reduiria també el seu salari.

Pel que fa a ofertes per renovacions, el club ja l'ha oferit al porter Aitor i a Jona, a més de Ganchy. Pel que fa a altes, la intenció de l'equip que tornarà a dirigir Xavier De la Rosa és sumar «un altre porter, un ala i un ala-tanca amb les característiques que ha demanat el tècnic», segons va dir ahir el director gerent. Aquest treball de negociació ja s'ha iniciat i s'espera tancar l'equip «entre finals d'aquesta setmana i la següent», segons Puig, tot i que el termini per fitxar caduca el 31 d'agost. D'aquesta manera, de moment el conjunt de sala només té de jugadors a Cabinho, Carlinhos, Nacho Llamas i Brahim, un jove de la pedrera que s'incorpora al primer equip per fer la pretemporada.

CALENDARI DE PRETEMPORADA / L'equip inicia la pretemporada el 8 d'agost. El dissabte 13 jugarà un 3x1 a Tàrrega contra l'equip local i l'Inter Movistar; diumenge 14, duel al Poliesportiu contra el Marfil Santa Coloma; dissabte 20, a Encamp contra el Barça B; el divendres 26 o dissabte 27 –per confirmar–, també a Encamp contra el primer equip del Barça; diumenge 28, al Poliesportiu contra l'Hospitalet Bellsport; el 3 de setembre, presentació oficial de l'equip a casa contra el Martorell; el dia 4, matx contra el Sícoris de Lleida; i el dia 10, un amistós per concretar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT