PUBLICITAT

En futbol només falten per donar el 'sí' Ayala, Andorrà i Àngel

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

L'equip de futbol agafa forma tot i els problemes per concretar els acords amb alguns jugadors. La plantilla està formada ara per 18 jugadors després que ahir renovés Àlex Rodríguez, i només falten per donar el seu vistiplau Josep Ayala, Xavi Andorrà i Àngel.

El primer equip està format fins ara per els porters Ferran Pol i Albert, tot i que la pretemporada la farà també el juvenil Nico fins que Pol no es recuperi del trencament del peroné. De jugadors: Cristian Paredes, Xavi Gil, Dani Mejías, Fabio, Marc Pujol, Emili Garcia, Maneiro, Cristian Martínez, Joël, Èric Buxó, Àlex Somoza, Armand Fajardo, Joan Carles Toscano i Ludo, a més del jove Llanas, que si bé la temporada passada ja va participar en algun partit amb el primer equip, aquest any puja. Els jugadors que queden sortiran de les renovacions d'Ayala, Andorrà o Àngel, «i si fallen llavors haurem de buscar algun fitxatge», segons va assegurar ahir Emili Puig. De Sergio Moreno, res de res, perquè el jugador marxa fora del país.

PARTITS DE PRETEMPORADA / L'11 d'agost comença la pretemporada, amb els següents partits ja confirmats: el 13, duel contra l'Ascó de Primera Catalana a Aixovall; el 15, a Deltebre contra el Jesús i Maria de Segona Catalana; el 17, a Aixovall amb l'Engordany; el 20, el Memorial Jordi Lamelas, un 3x1 amb el Matecosa Sant Julià i un altre equip per conèixer; el 23, a Aixoval contra l'Escale Santa Coloma; el 27, a Aixovall de nou contra el Jesús i Maria; l'1 de setembre, la Seu d'Urgell; i el 3, el Principat. La Lliga comença l'11 a casa del Balàfia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT