PUBLICITAT

Llovera trenca el motor en l'enllaç

  • Finlàndia s'acaba per ell quan era 9è en S2000
  • La FEB publica avui el calendari de competició
EL PERIÒDIC
JYVASKYLA

Periodic
Albert Llovera Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera no va tenir sort ahir, i el seu Abarth Grande Punto S2000 es va parar quan el motor es va trencar en el trajecte de l'enllaç entre la prova especial d'ahir i les de demà. Coses que passen, es podria dir, però un trencament així deixa un pilot molt tocat després de viatjar fins al Ral·li de Finlàndia amb només tres mecànics quan de normal en són sis, sense enginyer i per carretera, tot per estalviar despeses, i haver de marxar amb un abandonament per mecànica. El motor, que és qui mana, va dir prou quan el cotxe va tranquil allà on de normal no hauria de passar res. Llovera va acabar les especials 9a posició d'S2000.

El Grande Punto va donar problemes des del primer moment, quan en el shakedown mostrava problemes elèctrics. El pilot andorrà i el seu equip van intentar mitigar els problemes, però després de marcar el 9è temps en S2000 i quan el vehicle marxava cap a la cita per la sortida de demà, va trencar. Llovera es va lamentar de la seva situació, ja que ha estat un viatge complicat on ha hagut de fer molts esforços que ara han quedat en res per culpa del motor. La mecànica ha jugat en contra d'ell.

El termini de la pròrroga per presentar tota la documentació i els diners en regla per ser a la pròxima edició de la LEB Plata va acabar ahir amb només 11 equips amb el vistiplau de la Federació Espanyola de Bàsquet. Avui, però, la FEB fa públic el calendari de competició, on podria incloure altres dos equips, l'Oviedo i el Plasencia, o només un d'ells, o fins i tot els dos més l'ADT Tarragona. Un guirigai de dimensions estratosfèriques com acostuma a fer l'ens federatiu espanyol en cada pretemporada.

River Andorra, Barça, Prat Joventut, Àvila, Aurteneche Àlava, Tenerife, Ourense, Gandia, A Corunya, Lan Mobel i Las Rozas són els 11 que compleixen els requisits. Després, l'Oviedo no ha pagat el cànon però si ha aportat l'aval, mentre que el Plasencia ha pagat la inscripció però sense aval. L'ADT deu diners però podria ser repescat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT