PUBLICITAT

La dona morta en l'accident a la Massana ha estat víctima d'un atropellament

  • L'accident ha requerit el tall del trànsit en els dos sentits de la marxa
  • La persona que ha resultat morta ha estat víctima d'un atropellament juntament amb un acompanyant
28072011_accident
El vehicle implicat en l'accident mortal, amb una de les portes obertes.. Foto: TONY LARA
La persona que ha resultat morta en l'accident que s'ha produït aquest dijous a la tarda al túnel de la Pedrera, a la Massana, ha estat víctima d'un atropellament juntament amb un acompanyant, segon l'avís rebut per la Policia a les 18.10 hores, tal com han informat fonts del cos de seguretat. Segons testimonis visuals en el lloc dels fets, en l'accident s'hi hauria vist implicat un cotxe esportiu, que ha resultat malmès a conseqüència de l'atropellament de les dues persones. Fonts de l'hospital han informat que una de les persones implicades en l'accident ha patit només ferides lleus.
Segons ha informat la Polica, les dues persones que han estat atropellades serien turistes, un home i una dona de nacionalitat polonesa, que en el moment dels fets es trobaven creuant la calçada. El cotxe implicat en l'accident, de marca Mercedes i matrícula andorrana, ha atropellat les dues persones, resultant morta la dona. L'home que l'acompanyava es troba a l'hospital, i ha resultat ferit lleu, segons fonts de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El conductor del vehicle ha resultat il·lès. La Policia treballa en aquests moments en la investigació de les circumstàncies de l'accident.

El succés, que s'ha produït al voltant de les sis de la tarda, ha ocasionat problemes de trànsit a les vies que comuniquen la Massana amb Escaldes-Engordany i Ordino ja que durant una estona ha hagut de tallar-se l'accés al Pont Pla.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT