PUBLICITAT

Pablo Feo aspira a rebaixar la marca personal en els 50 lliures

EL PERIÒDIC
TRABZON

El nedador Pablo Feo continua avui amb la seva participació als Jocs Olímpics de les Joventuts Europees (FOJE) que s'estan celebrant en la localitat turca de Trabzon amb la disputa dels 50 lliures, prova en la qual buscarà –com en totes les disciplines que ha fet fins ara– superar la darrera referència dels Jocs de Liechtenstein, en 25,74s.

El jove nedador de 16 anys està mostrant un bon nivell de forma; de moment ha aconseguit a Trabzon rebaixar les millors marques personals en els 200 esquena amb un registre de 2min 20,42s el dia del seu debut i en els 100 papallona amb un temps d'1min 5,05s que va aconseguir dimarts per acabar el 29è de 30 participants en les fases classificatòries, per davant del macedoni Stefan Jakimovski (1min 13,41s).

HARALDSSON, EL RIVAL / L'altre representant andorrà que s'ha desplaçat a Turquia és Ivan Garcia, que competeix avui a partir de la una de la tarda en la categoria de menys de 73 quilograms. Garcia, que complirà setze anys al pròxim mes de setembre, tindrà com a rival en la primera eliminatòria a l'islandès Logi Haraldsson, de setze anys en un pes que compta amb 22 lluitadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT