PUBLICITAT

Es reprenen les obres de millora de la N-145

  • El Govern han rebut una comunicació informant formalment de la represa dels treballs
  • Lluís Burgués presidirà el Consell Assessor de Salut i Benestar
28_07_11_la_seu
Quilòmetre 1 de la N-145, arribant a la Seu d'Urgell. Foto: ANA
El Govern ha informat aquest dimecres que s'han reprès les obres de millora de la N-145. L'Executiu ha tingut coneixement que aquests treballs que comuniquen la Seu d'Urgell amb Andorra i que havien quedat aturats a causa dels problemes pressupostaris del Ministeri de Foment espanyol, s'han reprès aquesta mateixa setmana.

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, que aquest dimecres ha actuat com a portaveu del Govern, ha informat que, després de constatar moviments en les obres de la N-145, han rebut una comunicació informant formalment de la represa dels treballs i que hi ha una dotació pressupostària per aquest any i també per a l'any que ve. Tot i això, de moment, no es tenen més detalls sobre els imports o sobre la data de finalització de les obres.

Saboya ha dit que s'ha fet una comunicació al Govern espanyol mostrant la satisfacció d'Andorra per aquesta notícia, i ha recordat que va ser un dels compromisos que va exposar el president del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, durant la reunió que van mantenir fa poques setmanes. En aquest sentit, el ministre s'ha mostrat convençut que la represa de les obres té una relació directa amb aquesta voluntat expressada per Zapatero.
D'altra banda, el Consell de Ministres ha aprovat la creació del Consell Assessor de Salut i Benestar, i ha designat al doctor Lluís Burgués com a director d'aquest òrgan consultiu. Aquest organisme farà d'assessor permanent del Govern i haurà d'avaluar totes les mesures de reforma necessàries per al bon funcionament de Salut i Benestar. El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, com a portaveu del Govern, ha informat que el Consell Assessor s'ha d'acabar de definir i que comptarà amb quatre membres permanents i amb quatre persones més destinades a cobrir i analitzar temes més sectorials de manera temporal. El perfil d'aquestes persones serà el de professionals, no necessariàment del sector, que puguin aportar experiència per a l'anàlisi de la sanitat i el benestar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT