PUBLICITAT

Augmenten les famílies que no poden pagar les colònies d'AINA

  • Dels 700 infants que passaran per les colònies aquest estiu, 50 estan becats
  • L'entitat es fa càrrec del cost de l'estada, que se sufraga mitjançant les vendes al Santurari de Meritxell, les donacions de particulars i la subvenció de Govern.
28_07_11_aina
Un grup d'infants de les colònies d'AINA fent una activitat. Foto: M.T / ANA
El responsable de la Casa de Colònies AINA, mossèn Ramon Rossell de Canillo, ha explicat a l'ANA que enguany 's'han disparat' el nombre de famílies amb problemes i que no poden pagar les colònies dels seus fills. No obstant, l'entitat els accepta igual i es fa càrrec del cost de l'estada, que se sufraga mitjançant les vendes que es fan al Santurari de Meritxell, les donacions de particulars i la subvenció que rep del Govern. Dels prop de 700 infants que passaran per AINA aquest estiu, repartits en tres torns, una cinquantena estaran becats.
La Casa de Colònies AINA, situada a Canillo, està en aquests moments en plena temporada alta, acollint el segon dels tres torns de les colònies d'estiu. Són aproximadament uns 220 nens i nenes, dividits en dos grups, els d'entre 7 i 11 anys i els d'entre 12 i 14 anys. Mossèn Ramon ha indicat que s'han omplert totes les places disponibles i que fins i tot hi ha hagut llista d'espera, tot i que no està previst ampliar les instal·lacions perquè 'quedaríem saturats i no volem massificar'. Cada torn té una durada de tretze dies i en total, AINA acollirà aquest estiu uns 700 infants, supervisats per una vuitantena de monitors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT