PUBLICITAT

DA coincideix amb les aportacions dels empresaris

P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

El grup Demòcrates per Andorra (DA) «valora positivament les aportacions fetes per la Conferderació Empresarial Andorrana, la Cambra de Comerç. Indústria i Serveis i l'Empresa Familiar amb les quals coincideix majoritàriament ja que segueixen la línea de treball que s'ha fixat el grup parlamentari per aquesta legislatura». Així ho van expressar ahir després de la reunió celebrada pels membres del grup demòcrata que van analitzar les propostes estructurals presentades per les diferents organitzacions empresarials que s'engloben dins del que s'ha anomenat el projecte ‘Andorra té futur'.

Des de DA agraeixen aquestes aportacions genèriques que han realitzat els agents econòmics del país i van assegurar que permetran «la consolidació del diàleg iniciat per tal d'establir un model econòmic pròsper i sostenible pel nostre país».

El document, que es va lliurar als responsables de l'Executiu el passat 21 de juliol, consta de 12 punts amb propostes concretes que s'han de desenvolupar. Entre aquestes propostes es contempla l'obertura del cent per cent inversions estrangeres, mesures incentivadores i deduccions a l'impost sobre societats e impulsar reformes estructurals enfocades a una adminisració única.

En altre ordre de coses, el grup de DA té previst presentar avui a les onze del matí a l'edifici administratiu del Govern els estatuts del partit polític.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT