PUBLICITAT

Menys agressió en la promoció turística del Pas

  • Alís confirma que la presència de vigilància policial ha tingut el seu fruit
P. G.
ENCAMP

No ha calgut fer un gran esforç ni reforç de més efectius policials. Simplement, el fet de saber que els agents policials vigilen la presència de certa pràctica que assetja, de vegades, els turistes al Pas, ha fet que aquesta praxis hagi disminuït. Així ho va confirmar ahir el cònsol encampadà, Miquel Alís, qui va informar en el darrer consell de comú que s'havia enviat una carta al director del cos policial per reclamar més vigilància al Pas de la Casa. Ahir el cònsol va reconèixer que s'ha vist reduïda aquella acció que va denunciar que increpava als turistes amb l'objectiu d'atraure-los als seus restaurants.

El cònsol encampadà va explicar que el simple coneixement de la presència policial que vigila aquestes pràctiques ha fet que es vegin reduïdes.

NOVA FIRA AL PAS / El col·lectiu d'empresaris del Pas de la Casa Iniciativa Publicitària ha engegat l'organització d'una nova fira outlet. L'associació pretén que els comerciants i empresaris de l'hosteleria i hoteleria, però també de diversos sectors empresarials s'involucren en aquesta nova fira que es vol crear per a finals de setembre o principis d'octubre, vinents.

Segons Iniciativa Publicitària, la fira comptarà amb els saldos pendents, però també amb la presentació de noves col·leccions tardor- hivern, la promoció de l'activitat de l'esquí i la presentació del material. A més també es preveu una gran desfilada al centre esportiu del Pas de la Casa, i la implicació de les agències immobiliàries, hotels i la presentació dels vehicles nous i usats. Iniciativa Publicitària apunta aquestes accions però espera tenir la conformitat de tots els empresaris per poder-ho tirar tot endavant i fer la promoció el més aviat possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT