PUBLICITAT

Millor marca de l'any per a Haciane en els 200 papallona dels Mundials

  • 2min 4,14s: a 35 centèssimes de la plusmarca en una prova per a ell «sacrificada»
EL PERIÒDIC
XANGAI

Hocine Haciane va demostrar ahir que està en el millor moment de forma de la temporada. El nedador del CN Mediterrani ha anat en progressió fins arribar als Jocs de Liechtenstein en un estat que el permetia lluitar per les medalles, que al final van ser tres, però ha continuat en ascens fins els Mundials de Xangai, l'altra cita important que té al 2011. Ell no estava del tot satisfet ahir per la seva actuació en la prova de 200 papallona amb la qual ha debutat, però el cert és que la marca és poc millorable.

Hocine va estar a la tarima de sortida de la primera sèrie corresponent a les fases classificatòries. Com a referència tenia els 2min 5,05s que li van valer l'or als darrers Jocs dels Petits Estats, però ahir va nedar gairebé un segon més ràpid per aturar el crono en 2min 4,14s. Es tracta de la seva millor marca de l'any i es va quedar a només 35 centèssimes de la plusmarca nacional que ell mateix va aconseguir als Jocs de Xipre al 2009 (2min 3,79s).

«Realment ha estat una carrera molt dura i sacrificada. Al matí em costa nedar, sempre vaig una mica més lent però tot i així estic content pel resultat».

Aquesta marca l'ha permès acabar en el 35è lloc dels 40 nedadors que van fer les sèries classificatòries, a uns llunyans set segons dels 16 classificats per a les semifinals.

L'agenda d'avui tindrà un ple de participació andorrana. Haciane torna a la piscina per afrontar els 200 estils, des del carrer 2 de la primera sèrie de les classificatòries. El repte: intentar rebaixar els 2min 5,83s del rècord que ell va fer a Gijón al 2007. Mònica Ramírez serà al carrer sis de la tercera sèrie als 50 esquena, intentant millorar més encara la plusmarca, que ella va fer l'1 de juliol amb un 30,66s a Sabadell. I per últim Gerard Baldrich serpà en setena sèrie dels 100 lliures,per millorar la mínima que va fer: 53,61s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT