PUBLICITAT

Els comuns assumeixen la gestió de la vall del Madriu

  • El pla de gestió que aprovaran en els propers dies preveu la constitució d'una Comissió de Gestió per fomentar la cooperació entre Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes
26072011_ramio
Imatge de l'arribada a Ràmio, a la Vall del Madriu. Foto: Arxiu ANA
El Pla de gestió de la vall del Madriu que tenen previst aprovar en successius consells de Comú en els propers dies les quatre corporacions d'Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, preveu la constitució d'una Comissió de Gestió. Aquesta estarà formada per representants dels quatre comuns -cònsols o consellers- i tindrà com a funció realitzar “en règim de cooperació i coordinació entre els comuns” les actuacions a la Vall del Madriu. Aquesta a més, nomenarà un director encarregat d'executar les decisions de la Comissió de Gestió. Pel que fa al paper del Govern, aquest queda emmarcat en un Consell Assessor, de caràcter consultiu, i en el qual també hi seran els propietaris privats, un representant de la Unesco i un de les associacions de defensa de la natura. Després de l'aprovació pels respectius consells de Comú del Pla de gestió, al qual ha tingut accés l'ANA, el Ministeri de Cultura haurà d'aportar la seva visió i posteriorment i ja de forma definitiva aprovar el Pla de gestió que s'enviarà a la Unesco.
Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

El pla de gestió que aprovaran en els propers dies preveu la constitució d’una Comissió de Gestió per fomentar la cooperació entre Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT