PUBLICITAT

Ramírez manté els seus números en els 100 esquena als Mundials

  • La nedadora andorrana marca 1min 5,56s, un temps similar al de la mínima i els Jocs
EL PERIÒDIC
XANGAI

Periodic
La sortida de la sisena sèrie desl 100 esquena femenins corresponents a les classificatòries del matí, ahir Foto: REUTERS / Christinne Muschi

Mònica Ramírez es va mantenir en els seus números en el debut als Campionats del Món de Xangai. La nedadora andorrana es va estrenar en els 100 esquena, el seu fort, i va nedar més o menys en els temps que marca en el que va d'any: 1min 5s.

Ramírez va fer ahir una marca de 1min 5,56s en la segona sèrie de les fases classificatòries, onze segons menys que en els Jocs de Liechtenstein i 36 menys que el temps que va fer quan va aconseguir la mínima per ser a Xangai. És, per tant, un resultat correcte que l'han sitiat en la 46a posició de les 53 nedadores que van fer les classificatòries tot i que l'objectiu d'ella era fer la millor marca de l'any, que significaria baixar al minut i quatre segons.

Ramírez tornarà a competir demà dimecres en la prova dels 50 esquena però avui hi haurà l'estrena del primer espasa andorrà en la categoria masculina, Hocine Haciane, qui competirà en la primera sèrie de les classificatòries dels 200 papallona. El nedador del CN Mediterrani va fer una marca de 2min 8,94s per aconseguir la mínima i 2min 5,05s als Jocs de Liechtenstein que li van suposar guanyar la medalla d'or. Avui l'objectiu d'Haciane serà el de rebaixar aquesta darrera marca, que suposaria estar a uns tres segons del Nacional que ell ostenta i que va aconseguir amb el jacket.

FEO BAIXA A 2MIN 20S / A Turquia, Pablo Feo va baixar als 2min 20,42s en la preliminar dels 200 esquena, que no van evitar que acabés 29è i últim tot i que va rebaixar gairebé dos segons la marca als Jocs de Liechtenstein.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT