PUBLICITAT

La Travessa de la Massana i Ordino preveu un altre ple

  • Al 2010 les inscripcions es van tancar en 250 i ara va camí de repetir
I. M.
LA MASSANA

Periodic
Un dels participants en l'edició del 2009 de la Travessa Foto: EL PERIÒDIC

La Travessa de la Massana i Ordino va camí de repetir l'èxit de l'estiu passat. En la darrera edició la organització va haver de tancar les inscripcions quan es van arribar a les 250, moments abans de l'inici de la prova. Aquest estiu va camí de repetir aquest èxit ja que fins el 7 d'agost no es disputa la cursa i ja són 110 els que s'han apuntat.

Tal participació es deu a que la prova és puntuable per al Campionat d'Andorra de travesses i s'espera, com va passar a Encamp i a Canillo, que hi assisteixi el gruix dels corredors d'estiu de la Federació Andorrana de Muntanyisme.

Hi hauran novetats en el recorregut, més accessible per a tots els públics, recuperant vells camins i passatges oblidats en uns circuits rodadors que ens portaran fins les faldilles del pic de Casamanya. Com sempre hi hauran tres carreres diferents –marcades pel nivell d'exigència i la distància– de les quals la que puntua per al Nacional, el circuit A, comptarà amb 17,2 km de distància i uns 1.000 metres de desnivell amb sortida i arribada a Sant Cristòfol d'Anyós. Caldran bastons de senderisme, detall que marca l'exigència d'un carrera que començarà a les 8.30 hores. El recorregut B tindrà el tret de sortida i la localització de l'inici i el final idèntica a l'A amb la diferència de que seran 9,1 km de distància i uns 600 metres de desnivell.

Per últim, el recorregut C, el popular, tindrà 2,7 km de distància i poc més de 200 metres de desnivell, amb sortida a les deu del matí. per acabar, entrega de premis i dinar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT