PUBLICITAT

Casa Molines i el Comú d'Andorra la Vella col·laboraran per la revegetació d'espais públics

  • La signatura del conveni contempla que l'import anual màxim de les donacions compromeses per la companyia serà de 2.000 euros
  • Les tasques aniran destinades al parc del Contrapàs, al parc Comtal i a la rotonda de la Margineda
25072011_rosa ferrer
La cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, i la consellera delegada de Casa Molines, Montserrat Cardelús, després de signar el conveni. Foto: COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
El Comú d'Andorra la Vella i Casa Molines han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per a la revegetació de diferents punts i espais públics de la parròquia. Així, el conveni signat per la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, i la consellera delegada de Casa Molines, Montserrat Cardelús, contempla que l'import anual màxim de les donacions compromeses per Casa Molines serà de 2.000 euros.
El conveni signat aquest dilluns estableix que, per aquest 2011, Casa Molines es farà càrrec de les despeses destinades a la compra de material vegetal de reproducció per dur a terme tasques de revegetació del parc del Contrapàs, aportant-hi 15 boixos, 2 salzes (desmais) destinats al parc Comtal i un castanyer europeu, que serà plantat a la rotonda de la Margineda.La plantació i el manteniment dels arbusts i dels arbres anirà a càrrec del Comú.
Al conveni, Casa Molines es compromet al finançament de posteriors campanyes de revegetació dels punts i espais a embellir, que escollirà la corporació, per un període de quatre anys. I per tal que es facin efectives aquestes futures donacions, l’Àrea de Medi Ambient del Comú d’Andorra la Vella haurà de presentar els seus projectes, durant l’any en curs, que inclouran l’especificació dels espais a tractar, així com el material vegetal de reproducció necessari a cadascuna de les campanyes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT