PUBLICITAT

Grandvalira Golf vol superar els 2.000 visitants de l'any passat

  • El camp de Soldeu signa un acord amb Fontanals i Font Romeu perquè els abonats puguin tenir descomptes
EL PERIÒDIC
SOLDEU

Periodic
Un jugador segueix els consells del monitor al Grandvalira Golf Soldeu Foto: ANA / M. T.

el Grandvalira Golf Soldeu va arribar ahir a un acord amb els camps de Fontanals i de Font Romeu per tal que els seus abonats puguin gaudir de descomptes si volen visitar el camp andorrà. A més, l'acord és recíproc, ja que es va posar en marxa un abonament de temporada per 150 euros que també dóna dret a gaudir de descomptes en aquests dos camps de golf de la Cerdanya. La responsable del Grandvalira Golf, Patrícia Moya, va indicar que aquests acords tenen per objectiu captar més clients que practiquin habitualment aquest esport i que vulguin provar un camp diferent. Moya va explicar que aquest estiu es va començar amb bones xifres d'afluència durant la primera setmana de juliol, tot i que després el nombre de visitants va anar a la baixa a causa de les condicions meteorològiques. Tot i això, l'objectiu és superar els aproximadament 2.000 visitants de l'estiu passat.

Tot i que el Grandvalira Golf ha anat augmentant el nombre de clients any rere any, els seus responsables són conscients que té alguns inconvenients que frenen el seu creixement, com són les condicions meteorològiques i el fet de no estar obert tot l'any. La seva coordinadora, Patrícia Moya, va explicar a l'ANA que els amants d'aquest esport el volen practicar tot l'any i que per tant opten per tenir abonaments en altres camps. Per aquest motiu, s'ha optat per establir col·laboracions amb altres camps de golf per tal d'oferir avantatges als seus abonats a l'hora de provar el camp de Soldeu.

Col·laboració amb els hotelers / Una altra de les opcions per captar usuaris és el treball conjunt amb els hotelers. De moment, ja es treballa amb alguns establiments de la parròquia, però la idea és establir acords amb hotels de qualsevol punt del país, sobretot amb els de més categoria, ja que els practicants d'aquest esport acostumen a tenir un poder adquisitiu alt.

Moya vs indicar que durant la primera setmana de la temporada el client majoritari va ser l'andorrà, i que en el que portem de juliol també s'ha rebut la visita de belgues, danesos i holandesos, a banda de nombrosos catalans i francesos. Pel que fa als visitants de França, Moya va destacar que són els que més aprecien el camp de golf i els que més entenen l'important feina que s'hi fa per poder condicionar-lo cada estiu. El perfil del visitant és majoritàriament persones amb segones residències a prop, i jugadors experts, sobretot de més de 60 anys.

Durant la primera setmana l'afluència va superar les xifres assolides en el mateix període de l'any passat, però posteriorment el nombre de visitants ha anat a la baixa, a causa del mal temps. Moya espera que a l'agost el nombre d'usuaris sigui superior, ja que la previsió és poder tancar l'estiu incrementant els prop de 2.000 visitants de l'any passat.

Una de les novetats d'aquest estiu és el nou abonament de temporada a un preu de 150 euros i que s'amortitza en cinc vegades. També s'ofereix, a demanda d'alguns jugadors, un producte inèdit que és poder jugar els nou forats més els cinc darrers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT