PUBLICITAT

El vial d'enllaç d'Encamp, pendent de pressupost

  • Les dues primeres fases estan en construcció i la tercera no té data fixada
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Treballs d'enllaç a l'Av. Joan Martí Foto: ANA / M. T.

El vial que ha d'enllaçar l'avinguda de Joan Martí amb la desviació d'Encamp no té de moment data de finalització, ja que si bé les dues primeres fases que corresponen a les rotondes dels extrems estan en construcció, la tercera fase, que correspon al vial, encara no s'ha licitat a l'espera de disponibilitat pressupostària. Josep Maria Huertas, tècnic del Ministeri de Territori, va explicar que la fase 1 s'enllestirà sobre el mes de setembre i la fase 2 abans de finals d'any.

De moment, les dues primeres fases s'estan executant per un import de 770.000 i 663.000 euros, respectivament. Els treballs corresponen a les rotondes dels extrems del vial, una al Prat del Genil i l'altra sobre la CG2, aproximadament a la meitat del vial de desviació d'Encamp.

OBRES EN RETARD / Tot i que en un inici s'havien de donar per enllestides aquest mes de juliol, Josep Maria Huertas va vomentar a l'ANA que hi ha un retard a causa, no de problemes tècnics sinó de disponibilitat pressupostària del crèdit extraordinari que es va aprovar per iniciar el projecte. D'aquesta manera, la rotonda de l'extrem del poble s'acabarà al setembre i la de l'extrem superior a finals d'any.

D'altra banda, no hi ha data fixada per a la licitació de la tercera fase, ja que de moment no hi ha cap dotació pressupostària destinada a aquesta despesa, i per tant la data de finalització de tota l'obra no es coneix. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT