PUBLICITAT

L'intent de Guinness reuneix 78 balladors

  • L'impulsor qualifica de «proesa única» l'esdeveniment
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Part dels participants a l'esdeveniment saluden des del lloc del ball, ahir Foto: COMÚ D?ENCAMP

Unes 78 persones es van reunir ahir al matí al punt de Les tres fronteres, entre Andorra, França i Espanya, per tal d'intentar fer un ball de line dance que pugui entrar en el futur en el llibre dels rècords Guinness. L'impulsor del projecte, i també director del Trilateral de Line Dance que es va celebrar a Encamp el cap de setmana, Javier Rodríguez, va explicar a l'ANA que l'activitat es va fer amb tota normalitat. Un grup de persones va arribar al lloc del ball caminant, mentre que dues persones discapacitades van ser-hi traslladades amb helicòpter. Rodríguez espera ara la resposta dels organtizadors del Guinness perquè l'acte pugui ser valorat en la categoria de cercle de line dance de més altitud. Els organitzadors del Guinness havien ofert participar en la categoria de major cercle de line dance, però caldria reunir més de 6.000 persones.

L'impulsor va explicar que els objectius de l'esdeveniment s'havien assolit amb èxit i sense impediments. Pel que fa a l'entrada d'aquest esdeveniment al llibre dels rècords Guinness, va explicar que «és a posteriori però, abans de tot això, independentment de si entra als Guinness, el que hem fet ja és una proesa que no té comparació». Segons Rodríguez, és excepcional el fet de «pujar a 2.500 metres d'altitud fent la unió de tres països» i va subratllar que «són condicions que ho converteixen en una proesa especialment única».

Rodríguez veu difícil poder incloure's a la categoria que els organitzadors li havien proposat, que és la del major cercle de line dance, i és per això que ha proposat la categoria de cercle de line dance a més altitutd. «Si donen el vist-i-plau tenim dos testimonis, la consellera de Cultura d'Encamp, Olga Areny, i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, no cal tenir representatns del rècord Guinness». Així mateix, els organitzadors van enregistrar un vídeo i fet fotografies per tenir ben documentada l'acció de manera que pugui ser valorada pels responsables del Guinness. Areny va representar Andorra; Batalla, Espanya; i per part de França, va participar-hi Jimmy Vial, de l'Ajuntament de Porta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT