PUBLICITAT

Ordóñez s'imposa en la segona cita del Nacional a Encamp

  • Vilella és la guanyadora en noies, en una segona cita amb 29 participants
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un dels 29 participants ue es van citar a la prova d'Encamp, dissabte Foto: TONY LARA

Si en la primera cita del circuit Nacional d’escalada esportiva a Ordino els guanyadors van ser Joan Albós i Sònia Borrell, el passat dissabte tots dos van finalitzar subcampions en la segona prova, disputada als Cortals d’Encamp i sota un dia solejat que va acabar amb una botifarrada per a tots els assistents.
Per sobre d’ells van acabar, guanyadors, Jordi Ordóñez i Cristina Vilella, en una competició que va aplegar una trentena participants i que ha tingut el Comú de la parròquia com a col·laborador de la Federació Andorrana de Muntanyisme.


La tercera posició masculina la va ocupar el jove Guillem Colell mentre en noies el tercer calaix del podi va correspondre a Eugènia Navarro, una de les fixes en el circuit des de que va arrencar fa sis temporades.
En la classificació júnior l’escaladora de la Federació Catalana Paula Alsina va ser la guanyadora per davant de Noam Goldin i Àurea Domínguez i en la categoria juvenil, que va unificar els dos sexes el millor va ser Aaron Espinosa, seguit per Roger Colell i Ton Casas.


La tercera prova de les cinc que contempla el calendari es disputarà al rocòdrom de la cascada de Canillo, el pròxim 24 de setembre i després d’una aturada de dos mesos. Serà, com totes, oberta a totes les categories, des de la juvenil (menys de 14 anys) fins la sènior (més de 40).


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT