PUBLICITAT

Ritme autoritari de Cabanes en la tercera cita de la Copa TT

  • Betriu amenaça el lideratge en la general de Bringué en imposar-se a Beixalís
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Dos dels participants de la tercera prova de la Copa TT, el passat dissabte a l'abocador de Beixalís Foto: TONY LARA

Poques novetats les que es van viure en la màxima categoria, el dissabte passat en la tercera cita de la Copa d'Andorra Tot Terrenys que es va disputar a l'abocador de Beixalís, a la Massana, en una prova que ha entrat nova en el calendari al 2011.

Una vegada més Albert Cabanes (Land Rover Defender) va ser el guanyador clar. L'home a batre, el defensor del títol que havia guanyat les dues primeres cites, va tornar ahir a ser molt superior als seus adversaris i va aconseguir una victòria que permet deixar Jaume Guardiola (Suzuki Samurai) a 11 punts en la classificació general i Ramon Pujol (Jeep Wrangler TJ) a 13.

En la categoria preparats la situació comença a animar-se de cara a les tres proves que queden. Va vèncer Jordi Betriu (Jeep Wrangler) per sumar quinze punts que el situen a tan sols un del líder de la general, un Josep Bringué (Suzuki Samurai) que ahir va acabar tercer. Isidre Cabanes (Land Rover Defender) va obtenir un segon lloc que el situa tercer en la taula amb 22 punts, els mateixos que Joan Choy ((Jeep Cherokee).

Pel que fa a la categoria sèrie, amb només dos participants, Joel Martínez (Nissan Patrol GR) va superar Roger Troguet (Suzuki Santana) per la qual cosa tots empaten amb 27 punts. La quarta cita serà el pròxim 20 d'agost a Arinsal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT