PUBLICITAT

El mig punt entre Georgiev i Zoler manté l'emoció a l'Open

  • La part alta de la classificació acaba la setena ronda en taules
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Lacuesta davant Jonker, un enfrontament amb 68 anys de diferència, ahir Foto: FEVA

La setena ronda de l'Open Internacional d'Andorra no va servir per rebaixar la tensió a l'Hotel Saint Gothard d'Arinsal. La part alta de la classificació va acabar la jornada d'ahir en taules, pel què no hi va haver canvis. Així, el gran mestre búlgar Kiril Georgiev manté el mig punt de diferència amb l'israelià Dan Zoler, el vencedor de l'any passat, i només depèn d'ell per coronar-se i prendre-li el relleu al seu perseguidor. Georgiev sumava set punts a l'acabar la penúltima ronda de la competició, i Zoler 6,5. Darrere d'ells, fins a vuit jugadors amb sis punts.

El membre de la Federació d'Escacs Valls d'Andorra millor classificat en aquesta 29a edició de l'Open andorrà continua sent el resident David Norwood, que també va acabar la jornada d'ahir fent taules davant Maya Porat, de la federació israeliana i amb un ELO inferior. Així, a falta d'una sola ronda, Norwood sumava cinc punts. Jorge de la Riva també va aconseguir unes taules davant Bert Feys, que el situaven amb 4,5 punts. Per darrere, amb quatre punts, altres quatre membres de la FEVA: Joan Fernàndez, que va perdre; i Raül Garcia, Daniel José i Esteve Mateu, que van fer taules.

LA JOVENTUT GUANYA / La curiositat de la jornada es trobava en una de les darreres taules de la competició, en la que s'enfrontaven l'andorrana Carolina Lacuesta –la jugadora més jove del torneig amb vuit anys– i Jan Jonker –el segon de més edat. Un enfrontament amb 68 anys de diferència. Va ser la petita qui va vèncer i es va adjudicar el punt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT