La sub-18 torna a ensopegar a l'europeu

• Els tricolors perden contra Moldàvia per 74-63 i cau davant Gal·les per la mínima
SAN MARINO

Un dels joves tricolors defensa la pilota davant es rivals, ahir. Foto: FIBA

La selecció sub-18 va perdre ahir el quart i darrer partit de la lligueta del Campionat d'Europa sub-18 de la divisió C per 74-63 davant Moldàvia, amb la qual cosa finalitza en la quarta posició. La tricolor,doncs, ha obtingut una victòria i tres derrotes.

En el partit d'ahir, els de Moldàvia van marcar diferències en els dos primers quarts: 20-12 i 20-15. Malgrat la reacció en el tercer temps (54-56), els andorrans no van aguantar, i en el darrer dels temps van encaixar un parcial de 20-7, que els va deixar sense opcions.

Divendres, en el tercer partit, la selecció de Carles Trillo va perdre in extremis davant Gal·les, en un matx de màxima igualtat en el qual la tricolor va acabar tots els quarts amb mínimes diferències. Els quatre punts d'avantatge que va adquirir Gal·les al primer temps (14-18) van ser suficients. Al descans el marcador reflectia un 32-35, al tercer quart era de 42-44 i al final la derrota va ser per 62-64.