La sub-18 es refà contra Gibraltar de la derrota en el debut (97-43)

SAN MARINO

La selecció sub-18 es va refer dijous a la nit de la derrota contra Gal·les en la primera jornada del Campionat d'Europa C que s'està disputant a San Marino. El combinat que dirigeix Carles Trillo va vèncer per 54 punts de diferència davant Gibraltar en un partit que va resoldre ja abans del descans.

Andorra ja havia superat la barrera dels deu punts en el primer quart, amb un parcial de 12-26 que es va incrementar en un segon periode impecable en defensa –el rival només va poder sumar sis punts– per marxar al descans amb un clar avantatge de 18-53. En el tercer periode Trillo va poder fer jugar els menys habituals que, tot i així, van continuar augmentant l'avantatge. Amb parcials de13-30 i 12-14 en els darrers dos quarts la tricolor va acabar de rubricar el primer triomf en aquesta lligueta inicial.

Destacar l'aportació del sub-16 Peral –18 punts i 7 rebots– i la tasca d'equip. Tots els jugadors andorrans van anotar.