PUBLICITAT

El cinquè Trilateral de Line Dance d'Encamp vol entrar al Guinness

  • L'objectiu és reunir prop d'un centenar de persones a 2.500 metres d'alçada
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Areny i el director de l'esdeveniment presenten el Trilateral, ahir Foto: COMÚ D'ENCAMP

Demà i fins diumenge arriba a Encamp el cinquè Trilateral de Line Dance, que tindrà lloc a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, i que aquest any vol aconseguir un rècord Guinness. El director de l'esdeveniment, Javier Rodríguez, va explicar ahir que l'objectiu és agrupar prop d'un centenar de persones a 2.500 metres d'alçada, al punt exacte anomenat Les 3 fronteres que és el lloc on limiten Andorra, França i Espanya. La intenció és la de fer un cercle amb tots els presents i fer un ball de line dance just en aquest punt.

La consellera de Cultura, Olga Areny, va comentar que el Comú ha facilitat un helicòpter que permetrà a dues persones amb discapacitats poder participar en aquest intent de rècord Guinness. Precisament, Olga Areny serà la representant d'Andorra en aquest rècord, mentre que l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ho farà per Espanya i l'alcaldessa de Porta, Suzanne Delieux, per França. Javier Rodríguez va comentar que seria una bona manera de plasmar els orígens del Trilateral en què només hi participaven representants d'aquests tres països. En aquest sentit, Rodríguez va destacar que actualment hi ha gent de molts altres indrets que participen en el Trilateral.

Des del Comú van remarcar que tothom que ho vulgui podrà ajudar a aconseguir el rècord Guinness. Només caldrà que es presentin el diumenge 24 de juliol, a les 8 hores, davant del Comú d'Encamp. L'únic requisit per participar és estar bé físicament ja que s'haurà de caminar un mínim de dues hores.

A banda d'això, el Trilateral de Line Dance començarà avui, a les 22 hores, a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp on hi haurà l'obertura de portes i la cerimònia de benvinguda, amb un sopar i festa fins a les dues de la matinada. El dissabte, de les 10 a les 13 hores, tindran lloc els entrenaments per parelles amb quatre instructors per aprendre a fer diferents modalitats.

A la tarda, de les 15 a les 21 hores, es duran a terme els entrenaments individuals on s'hi faran diverses coreografies. A la nit hi haurà shows, música en viu amb els Sleepy Rodríguez i música fins a la matinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT