PUBLICITAT

Les Nits d'Estiu porten a l'escenari la música del grup Verd i blau

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Dins el marc de les Nits d'estiu, el Departament de Patrimoni Cultural organitza un concert a l'aire lliure que permetrà gaudir de l'entorn inigualable dels Jardins del Museu d'Areny-Plandolit i de la música del grup Verd i blau.

Verd i Blau són cançons que abracen el món del jazz: paraules que creixen a través de l'espontaneïtat i intensitat jazzístiques, música que es guia per les paraules. El resultat és una música fresca i sofisticada, plena de contrastos que van des de moments on la cançó parla amb tota la seva cruesa fins a d'altres on mana la improvisació col·lectiva.

El grup es forma al final de l'any passat per donar forma a les cançons de Vic Moliner i des de llavors han actuat a llocs com el Festival de Jazz de Vic, el Festival de Jazz de Banyoles o la Nova Jazz Cava de Terrassa. Verd i Blau el formen músics molt joves, d'entre 20 i 22 anys, però tots ells amb una àmplia experiència en formacions tant de l'escena pop com jazzística catalana, formats a l'Esmuc (Escola Superior de Música de Barcelona).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT