PUBLICITAT

El comitè executiu del PS descarta la possibilitat d'una moció de censura contra Ferrer

  • El Partit Socialdemòcrata ha mostrat aquest dijous el seu desig de tancar la polèmica
21072011-ps
El vocal del comitè executiu, Jordi Font, i el secretari d'organització, Marc Cornella, en roda de premsa. Foto: ÀLEX LARA
El secretari d'organització del Partit Socialdemòcrata, Marc Cornella, ha dit aquest dijous que el comitè executiu del partit descarta, en principi, que hi hagi una moció de censura contra la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, després que hagi deixat la militància del partit però hagi anunciat que no dimitirà del càrrec. Cornella ha afegit que la decisió de Rosa Ferrer no els ha sorprès en absolut, ja que 'entra dins de les respostes coherents i lògiques que esperàvem per tot el que ens pensem que succeirà en un futur proper amb la Rosa'.
El Partit Socialdemòcrata ha mostrat aquest dijous el seu desig de tancar la polèmica que s'ha generat arran de la marxa de Rosa Ferrer del partit, i després de conèixer que no dimitirà com a cònsol major, els socialdemòcrates descarten de moment més accions contra aquesta decisió, com la possibilitat d'una moció de censura com ella mateixa va apuntar dimecres.

El secretari d'organització, Marc Cornella, i el vocal Jordi Font han informat que des de les eleccions s'han comptabilitzat vint baixes i quinze altes al partit. Malgrat tot, el balanç és positiu perquè consideren que és normal que una baixa significativa com Rosa Ferrer 'que està buscant el seu espai polític' arrossegui altres baixes.

Pel que fa a la preparació de les comunals, el grup de treball destinat a redactar el tronc comú del programa electoral ja s'ha reunit, i també s'han posat en funcionament comitès locals de redacció de la part específica de la parròquia. Des del partit han volgut deixar clar que la prioritat és el programa, i que després ja es parlarà de candidats.

Pel que fa a la situació d'Andorra la Vella, on la candidata del PS ha deixat el partit, Font considera 'que el món no s'acaba aquí, ja que ningú és imprescindible', i s'ha mostrat convençut que no tindran dificultats per trobar un nou candidat, ja que és un dels comitès locals amb més gent, concretament 212 persones. A més, els compareixents han dit que 'nosaltres treballarem per fer una bona candidatura' independentment de si Rosa Ferrer es presenta, i de si hi ha dues o tres candidatures, ja que 'cadascú és lliure de fer el que vulgui i cadascú que corri amb la seva responsabilitat i ètica personal'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT