PUBLICITAT

Claverol, a la junta rectora de l'EENSM

  • Sàrries deixa el càrrec per no poder dedicar-s'hi «tal com convindria»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

David Claverol Mailhos serà el nou representant del Bisbat d'Urgell a la Junta Rectora de l'Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). Fins ara, aquest càrrec l'ocupava l'arxiprest de les Valls d'Andorra Ramon Sàrries Ribalta. El canvi ja es va notificar en la darrera reunió de l'organisme rector de l'EENSM que es va celebrar a finals del mes passat, segons va confirmar a l'ANA el propi arxiprest.

Segons va explicar el mateix Sàrries, deixa el càrrec perquè les responsabilitats li impedeixen poder dedicar-s'hi «tal com voldria i convindria a la meva tasca dins de la Junta Rectora». Tot i això, Sàrries no deixarà de tenir contacte amb l'EENSM, ja que podrà assistir a les reunions acompanyant al nou representant del Bisbat si així ho creu oportú i en funció de la temàtica que s'hi tracti.

Claverol, que ja ha estat nomenat i rebut oficialment en els darrers dies per l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, és el director general de la Fundació Valentí Claverol. Sàrries va dir que a l'hora de decidir la persona que el substituiria s'han decantat per Claverol perquè té una «manera de pensar que no és lluny dels criteris de l'Església». A més, va afegir que el seu perfil encaixa «perfectament» en l'ideari de l'EENSM i «coneix les dinàmiques de funcionament de patronats i fundacions». Claverol ja assistirà a la propera reunió de la Junta Rectora que se celebra aquesta mateixa setmana.

La Junta Rectora de l'EENSM està formada per tretze persones, enre les quals, a part del president, tresorer, secretària i vocals, hi ha els representants designats pels ministeris d'Educació i de Salut i Benestar; del Bisbat d'Urgell; i de l'Associació de pares i mares.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT