La sub-18 cau amb San Marino en el debut a l'Europeu C

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Amb l'or de la sub-16 de Toni Jiménez encara latent, la selecció sub-18 va començar dimarts a la nit la seva participació en l'Europeu C de la seva categoria, també a San Marino.

L'equip que dirigeix Carles Trillo, però, va debutar amb derrota davant el combinat amfitrió, per 65-75. F ins el descans la tricolor tenia un mínim desavantatge (30-32) i la clau del partit va arribar en el tercer quart, amb un parcial de 10-17 (40-49) va acabar sent definitiu. Avui la sub-18 jugarà el segon partit de la lligueta inicial davant Gibraltar. Cal detallar que els sub-16 que van jugar la setmana passada Peral, Campillo i l'MVP del torneig, Moliné, formen part de l'equip de Trillo. H

La selecció sub-21 va jugar ahir per sota de les seves possibilitats en un partit amistós que va servir com a preparació per al duel oficial del Torneig Europeu, el pròxim 10 d'agost contra la favorita del grup, Txèquia.

El combinat que dirigeix Justo Ruíz va perdre per 3-1 en un partit que, segons el seleccionador, «ens van passar per sobre». Justo considera que als seus jugadors els falta millorar amb la pilota: «No acabem de plasmar el que treballem als entrenaments. Tot i així hi ha temps per corregir tot el que vam fer malament».