PUBLICITAT

18 restaurants al concurs del 'Menú de Festa Major'

  • Els establiments d'Andorra la Vella competiran per aconseguir el vot dels clients
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

la segona edició del concurs gastronòmic Menú de Festa Major d'Andorra la Vella comptarà amb 18 establiments. Els que decidiran el restaurant premiat seran els clients, que faran les valoracions en base a tres criteris: tast, creativitat i presentació. Al mateix temps, els clients que participin amb les butlletes de valoració entraran al sorteig de premis consistents en activitats de lleure a diversos espais del país.

L'any passat durant els dies del Menú de Festa Major, es van vendre un total de 423 menús, que van ser puntuats pels clients amb una nota mitjana d'apreciació de 4,49 punts sobre cinc.

Tots els restaurants que ofereixin el menú especial de Festa Major concursaran per obtenir la més alta puntuació expressada per cadascun dels clients, segons els criteris predeterminats, sobre el propi menú i les postres. El jurat del concurs serà integrat per tots els clients, puntuant menús i postres amb una nota de l'1 al 5.

El premi al millor menú de Festa Major consistirà en un trofeu especial, lliurat pel Comú en un acte públic que aplegarà tots els restauradors.

Pel sol fet d'omplir i dipositar les butlletes, tots els clients dels restaurants que llueixin el cartell especial de Menú de Festa Major a la porta del seu establiment, amb la composició d'aquest menú elaborat específicament per aquesta l'ocasió, podran obtenir diversos premis atorgats per sorteig.

L'OBJECTIU/ La voluntat del Comú d'Andorra la Vella és afavorir el foment de la promoció de la gastronomia pròpia entre la població nacional i els visitants i turistes. L'èxit de la primera edició ha fet que es repeteixi aquest any però allargant el període de campanya fins a 11 dies, del 4 al 15 d'agost.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT