PUBLICITAT

Marc Pujol i Mejías esperen un «gest» de l'Andorra per renovar

  • Puig tanca la renovació d'Emili i falten Buxó, Àlex Rodríguez i Pol, que estan fora
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Emili amb la pilota en el partit contra el Tremp, el curs passat a Aixovall Foto: EL PERIÒDIC

Marc Pujol i Dani Mejías continuen sense donar per tancada la seva renovació amb l'Andorra. Ningú no mou fitxa. El gerent de l'Andorra, Emili Puig, dóna per fet que tots dos continuen després de la reunió del dijous passat mentre ells insisteixen en què no l'ha satisfet la proposta econòmica, que rebaixa les fitxes en un 55% en el cas de Pujol i en un 50% en el cas del capità.

Han passat sis dies i ahir Puig va acabar de tancar el capítol de les renovacions, a l'espera d'Èric Buxó, Àlex Rodríguez i Ferran Pol, que estan fora del país però en principi no tindran problema per acceptar i una segona reunió pendent amb Xavi Andorrà i Ayala. Però de Pujol i Mejías no hi han novetats. Cadascú sosté la seva postura. I això està intranquil·litzant massa als dos jugadors, que desitgen continuar pel bon ambient que hi ha al vestidor i per la sintonia amb el cos tècnic, però que no estan disposats a rebre tal reducció del seu salari. Marc Pujol, sense més, va tornar a repetir: «Si em rebaixen un 25% [el percentatge de retallada de la subvenció del Govern que el club espera] signo ja, però en aquestes condicions... Falta coherència. És una falta de respecte», va indicar el migcampista internacional, qui va afegir: «Esperem una trucada, un gest de preocupació per part del club. Si aguanto això és perquè m'estimo el club i no vull marxar. Són moments complicats».

¿AYALA I ANDORRÀ? / L'últim en donar el sí va ser Emili, que es va comprometre ahir. En el cas d'Ayala i Andorrà la segona reunió s'ha fixat per a la setmana que ve, per arreglar assumptes de la temporada passada que tot apunta a que es tracta de les mensualitats que encara no els han pagat. «M'agradaria continuar i la oferta econòmica per seguir no és un problema, però sí ho és algunes coses en particular de l'any passat que em van afectar», va explicar Andorrà. «L'Andorra és la primera opció i la renovació no és un problema, però primer vull cobrar el que em deuen», va detallar Ayala.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT