PUBLICITAT

La nova Llei d'horaris comercials es podria aprovar entre la segona i la tercera setmana d'agost

  • L'objectiu és que el text legislatiu pugui entrar en vigor abans de la Diada de Catalunya per beneficiar el sector comercial
19072011-comertancat
Façana d'un comerç tancat per la Llei d'horaris comercials. Foto: ARXIU ANA
Sílvia Calvó ha explicat a l'ANA que els consellers de DA han mostrat la seva predisposició a què la sessió de Consell General se celebri entre la segona i tercera setmana d'agost, ja que per terminis "no és possible que sigui abans", contradient el que s'havia afirmat des del grup parlamentari socialdemòcrata la setmana passada. En aquest sentit, Calvó ha indicat que l'endemà de la sessió del 28 de juliol on s'ha de votar l'esmena a la totalitat, la presidenta de la Comissió Legislativa d'Economia podria convocar una reunió per debatre les esmenes a l'articulat. Però segons el Reglament del Consell General, aquesta no es podria convocar fins al cap de 2,5 dies hàbils, és a dir, de cara a la segona meitat de la primera setmana d'agost.

Així, es calcula que la Comissió Permanent pugui habilitar la sessió de Consell General extraordinària de cara a la segona o tercera setmana del mes vinent.

L'objectiu del grup és que aquest text legislatiu pugui entrar en vigor abans de l'11 de setembre, Diada de Catalunya, tenint en compte l'interès que hi ha des del sector comercial en aquest sentit. De cara a la tardor, la següent prioritat legislativa que té el grup parlamentari per coordinar amb el Govern són les modificacions que cal fer a les lleis d'imposició directa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT