PUBLICITAT

El fitxatge de Bavosi pel River està pendent de petits detalls

  • El base del Tíjola està d'acord amb les condicions econòmiques però altres aspectes allarguen la signatura
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bavosi (dorsal 7 del Promobys) defensa Zamora en el quart partit del ?play-off' d'ascens, fa dos mesos a l'Alay Foto: TONY LARA

El River està a punt de tancar el primer fitxatge de cara a la pròxima campanya però aquest s'està fent etern. No acaba de produir-se. Es tracta de Fede Bavosi, uruguaià de Montevideo amb passaport italià que ha jugat les dues darreres temporades al Promobys Tíjola, rival de l'equip andorrà en la LEB Plata.

Bavosi vindria a ocupar el forat que ha deixat Zamora en la posició de base i el club va reconèixer ahir que li ha fet una oferta, però per una cosa o per l'altra el jugador no acabar de donar el sí definitiu, que s'espera des del dijous passat.

El director general del River, Francesc Solana és el primer sorprès amb la situació però tampoc la veu preocupant: «És cert que li hem fet una oferta per una temporada i l'ha vist bé, sembla que en l'aspecte econòmic ens hem posat d'acord. Dijous passat el fitxatge semblava fet però encara no ha signat. Li preocupen altres temes com per exemple el col·legi dels seus fills». El base uruguaià ho vol tenir tot lligat a nivell familiar per acabar de donar el pas i canviar Almeria pel Principat.

Tot i que el somni de Bavosi és el de jugar en la LEB Or sembla que la oferta del River li atreu més a nivell econòmic i també esportiu que la d'alguns equips de la segona categoria del bàsquet espanyol, que també li han fet propostes. El protagonisme a la pista que li vol donar és clau per a un jugador de 30 anys que coincideix amb les aspiracions del seu màxim pretendent: pujar de categoria. Anteriorment al Tíjola havia jugat a l Jerez (LEB Plata) el curs 2008-2009, un altre any al Ciudad de Vigo, (Bronce). un al Beirasar Rosalía de Santiago de Compostel·la LEB 2). dos al Cartagena (EBA), dos al Don Benito i un al Marbella.

El rol que s'espera d'ell al River és el que va tenir el curs passat amb el Tíjola. Ell era el base titular i el quart jugador amb més minuts de tota la plantilla i punts (305 en tota la temporada 2010-2011), a més d'aportar també bons números en el rebot amb els seus 190 centímetres.

VA FALLAR UN TRIPLE DECISIU / Bavosi va poder ser el botxí del River en les semifinals del play-off, fa només un parell de mesos, quan a vuit segons per al final i 86-84 per al River va fallar un triple que hauria significat el 3-1 per al conjunt andalús. Al final l'equip de Peñarroya remuntaria la sèrie per guanyar-la 3-2.

JOHNSON, NO DEFINITIU / En el capítol de les renovacions el River ha rebut un no a la oferta a la baixa que ha fet a Rob Johnson i ja el dona per perdut. A més el jugador ha tornat a Califòrnia per motius familiars i no té intenció de tornar a Europa Ara mateix Peñarroya no té cap nord-americà a les seves files i ja s'està buscant un substitut per a tots tres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT