PUBLICITAT

El BP no pot assumir la fitxa de Paulinho

  • Puig avança: «Li queda un any de contracte però veig complicat que continui, igual que Aranburu»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Paulinho és un dels quatre jugadors del BP que té contracte en vigor, fins el 30 de juny del 2012, juntament amb Cabinho, Nacho Llamas i Carlinhos. Això no vol dir, però, que continui a les ordres de Xavier de la Rosa la pròxima temporada.

De fet Emili Puig va reconèixer ahir a EL PERIÒDIC que veu «complicat» que continui. El motiu és el que està donant tant a parlar durant aquest estiu: l'aspecte econòmic. «Té una fitxa que ara per ara no podem assumir», va assenyalar el gerent del club tricolor. «Ens hem reunit amb ell i li hem dit que si vol busqui equip, que pactaríem una sortida amistosa. Esperem parlar amb el Govern aquesta setmana per saber quants diners ens pertoquen per al pròxim curs i si al final podem mantenir Paulinho o farem, però no volem enganyar ningú.

Segons el rotatiu gallec El Progreso l'Azkar Lugo està interessat en fitxar-lo igual que vol també un altre tricolor que ja ha acabat contracte: Aranburu. «Ell també veig difícil que continui», va lamentar Puig.

VALES INTERESSA A IMBERNÓN / En la parcel·la de futbol Puig va avançar que Marc Vales, format a les categories inferiors del club, és un jugador que interessa perquè de moment no troba equip després de jugar al Montsó amb Márcio Vieira. A més Puig es va reunir ahir amb Sergi Moreno, amb el qual ha arribat a una mena d'acord: «Tenim una entesa verbal i si no troba un equip a l'estranger jugarà amb nosaltres».

En el capítol de renovacions ahir es van iniciar converses amb Ayala i Andorrà i avui, amb Emili i Èric.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT