PUBLICITAT

Inauguració d'un 'Cruceiro' a Andorra la Vella

  • Trobada institucional entre el cap de Govern i el conseller de la Presidència de la Xunta de Galícia constata les bones relacions entre les dues comunitats
  • El monument és en agraïment al poble andorrà per l'acollida d'immigrants gallecs
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


18072011-marti
El cap de Govern, Toni Martí, saluda el conseller de la Presidència de la Xunta de Galícia, Alfnso Rueda, en presència de la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer. Foto: ANA / M.T.
El cap de Govern, Toni Martí, ha rebut aquest dilluns al matí el conseller de la Presidència de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, que ha estat acompanyat per la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer. La trobada ha servit per constatar les bones relacions entre Andorra i Galícia, amb qui hi ha establerts vincles institucionals i una relació molt estreta per la nombrosa comunitat d'origen gallec que viu i treballa al país. També hi eren presents a la trobada Santiago Camba, secretari general d’Emigració de la Xunta de Galícia; Antonio Iglesias, president de l’Associació Cultural Casa de Galícia d’Andorra i Ramon Silva, vicepresident de l’Associació Cultural Casa de Galícia d’Andorra. El conseller de la Presidència gallec va inaugurar ahir al migdia l'emplaçament d'un Cruceiro a la cruïlla de l'avinguda Santa Coloma amb la Baixada del Molí d'Andorra la Vella.

Segons un comunicat, durant la trobada Toni Martí ha recordat que el col·lectiu de residents gallecs a Andorra és molt important i ha ressaltat l'aportació cultural que suposen per al Principat. En aquest sentit, el cap de Govern ha manifestat que actes simbòlics com la inauguració del cruceiro "confirmen i ajuden a estendre els importants lligams" amb Galícia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT