PUBLICITAT

El Centre escaldenc d'autoaprenentatge del català romandrà obert durant l'estiu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Centre d'autoaprenentatge de català d'Escaldes- Engordany romandrà obert aquest estiu, segons va informar ahir el Departament d'Ensenyament Superior i Recerca del Govern. La voluntat és seguir amb el treball que es realitza durant tot el curs per mantenir i promoure el nivell de català oral i escrit.

Els horaris del centre durant els mesos estivals seran els dilluns i dimarts de 14 a 22 hores i els dimecres i dijous de 10 a 18 hores, fins l'1 de setembre. Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya estival Català sense límits.

L'autoaprenentatge es realitza de manera gratuïta. Els alumnes tenen la possibilitat de perfeccionar el català, començar-lo a parlar o també preparar-se per a edictes i exàmens oficials. Compta amb assessores de català que responen davant les necessitats dels usuaris. A més, el centre posa a la disposició de tothom material autocorrectiu de totes les dificultats i àmbits (lèxic,gramatical i fonètic) per ajudar la població a conèixer bé la llengua pròpia del país, sigui quina sigui la seva llengua d'origen.

Pel que fa als altres Centres d'autoaprenentatge de català del país, (a Encamp, la Massana, Canillo i al Pas de la Casa), tornaran a obrir les seves portes a partir del 12 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT